Etherische Oliën

Waarom de oliën van Young Living? Omdat ze puur zijn, er is niets aan toegevoegd, ook niet tijdens het proces van plant tot olie. Doordat ze puur zijn, zijn ze zeer krachtig als ze gebruikt worden. Hierdoor is het wel verstandig, als je ze wilt gaan gebruiken, je eerst in te lezen over hoe en wat.

Bij kinderen en honden altijd verdunnen! Als je dat onthoudt zit je al in de goede richting. Bij kinderen gaat dit op leeftijd bij honden op gewicht. De verdunningsolie die ik gebruik is de V6 olie van Young Living, puur en plantaardig en niet al te vet (kan ook goed als massageolie worden gebruikt).

De oliën zijn in de basis bedoeld voor menselijk gebruik. Inmiddels is er een dierenlijn in Amerika in productie en in Nederland is er een dierentak, Oily Animals, opgericht. Hierin zitten verschillende dierenartsen, gedragstherapeuten, paardenspecialisten, dierfysio’s en andere specialisten. Er zijn onderzoeken naar bepaalde combinaties van oliën en voor welke soort dieren welke oliën goed werken. De vuurwerkmix is daarvan een goed voorbeeld.

Als je meer wilt weten over hoe de oliën werken bij mensen en dieren, hoe het systeem van Young Living werkt (MLM systeem) en wat je allemaal met de starterskit kunt doen, laat het mij weten. Ik ben nog aan het leren en veel aan het lezen en ik weet inmiddels waar ik de informatie kan halen.

Ik geef informatieavonden/-middagen/-ochtenden, te vinden via de facebookpagina van Dogsunderstood, bij evenementen. Ik kom ook bij je thuis als je dat zou willen.

De kosten voor de info avonden zijn laag en ik heb vaak een actie waarbij je je geld terugkrijgt als je een starterskit aanschaft.

Een op één gesprekken voer ik ook regelmatig, dus als je hier meer behoefte aan hebt dan kan dat ook. Bel me, stuur een e-mail, pb of een WhatsApp, zoek op wat voor manier dan ook contact met mij als je meer wilt weten over de oliën.

Je hoeft niet direct een starterskit aan te schaffen, ik kan ook mixen voor je maken, kant en klaar en op maat gemaakt.

Ik ben geen arts of dierenarts, vaak is het verstandig om deze eerst te raadplegen. De oliën kunnen wel ondersteunend werken op verschillende gebieden (fysiek, emotioneel en cognitief.) Er zijn een aantal contra-indicaties waarbij bepaalde oliën niet ingezet mogen worden en bepaalde oliën wel (denk aan zwangerschap of epilepsie.) Daarom zal ik altijd aanvullende vragen stellen als ik een mix maak of oliën verkoop.

Ik heb de iTovi-scanner, een handzaam apparaatje die de frequenties in je lijf kan meten. Deze geeft dan aan welke oliën je op dat moment het hardste nodig hebt. Dit kan ook voor kinderen, honden en paarden gebruikt worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer info is te vinden op mijn facebookpagina van Dogsunderstood en op  www.youngliving.com

Stel je wilt gelijk de starterskit aanschaffen, klik dan op:  Starterskit bestellen

Als je member wordt en de starterskit wilt bestellen, dan beide graag in dezelfde kalendermaand.