Anti-angst en/of vuurwerk-mix

Omdat in de aanloop naar de jaarwisseling en tijdens (ook na) de jaarwisseling uw hond last of angst kan hebben van het vuurwerk,  hebben wij een mooie vuurwerk-mix ontwikkeld van Etherische oliën.

Deze mix heeft geen lange inwerktijd, is van pure oliën, dus geen medicatie of gif voor uw hond en de grootste angst / paniek zal behoorlijk afzwakken.

Deze mix wordt samengesteld aan de hand van het gewicht van uw hond en aan de hand daarvan is de prijs bepaald.

U koopt een 10 ml rollerflesje om de weken tot in het nieuwe jaar goed door te komen.

Ook als er onverwacht knallen zijn kun je achteraf nog de olie inzetten om die schrik te beperken en sneller herstel te krijgen.

Deze mix kan ook worden gebruikt voor honden die angst hebben voor onweer, de verandering in luchtdruk en de knallen door dit onweer.

Maar ook bij algemene angst (bijvoorbeeld een hond die voor veel dagelijkse zaken schrik of angst heeft en hier moeilijk uit kan komen) kan deze mix ingezet worden.

Het geeft rust in het hoofd van uw hond zodat deze weer wat meer kan nadenken en mogelijk zelfs in staat is om weer te leren.

 

Contra-indicaties

Indien uw hond de indicatie heeft dat deze epileptische aanvallen zou kunnen krijgen, schommelingen in bloeddruk heeft (te hoog of te laag), drachtig is of moet worden, neem dan eerst persoonlijk contact met mij op omdat bij deze contra-indicaties bepaalde oliën niet aangeraden worden om te gebruiken. Indien u twijfelt over de gezondheid van uw hond, neem dan eerst contact met mij en uw dierenarts op en vraag of uw etherische oliën kunt gebruiken.

Ik ben geen dierenarts, de oliën zullen dan ook geen medicatie vervangen en alleen maar ondersteunend kunnen werken op een natuurlijke manier. Bij medische klachten of bij gebruik van voorgeschreven medicatie raad ik aan om eerst met de dierenarts/specialist te overleggen, voordat u de oliën gaat gebruiken. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade, direct of indirect, bij het gebruik van de oliën en deze mix. U krijgt een gebruiksaanwijzing mee geleverd bij de mix en als u vragen heeft kunt u deze altijd stellen.

Bestellen

Klik hier om direct naar de Webshop te gaan.

Klik hier om direct naar de anti-angst en/of vuurwerk-mix te gaan.

Voor meer informatie gebruik het informatie aanvraag formulier op deze website, klik op ons onderstaand logo.